Dakwerker in Hasselt? De EPDM-Specialist

Dakwerker in Hasselt?

In het Lommel, nabij Hasselt zit sinds 2012 dakwerker De EPDM-specialist, algemene dakwerken gevestigd. Deze dochteronderneming van Dakrenovatie België, De Hellend Dakspecialist en De Vijverspecialist is dé partner voor betrouwbaar en waterdicht dakwerk in het Limburgse Hasselt.

Het dak is een essentieel onderdeel van uw Hasseltse gebouw. Een ondeugdelijke dakbedekking, ook wel roofing genoemd, kan voor ernstige lekkage en vochtproblemen zorgen. Belangrijk is dus dat uw dak door een gediplomeerd EPDM, Roofing, PVC of pannendakwerker wordt aangebracht voor een waterdichte constructie.

Bij dakdekkersbedrijf De EPDM Specialist werken enkel en alleen ervaren, gediplomeerde dakwerkers en dakdekkers met jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche. Een sterk staaltje Dakvakmanschap noemen we dat!

Het renoveren van dakwerken in Hasselt

Wanneer de oude roofing, EPDM of PVC enkel versleten is, maar wel netjes is aangebracht, kunnen we soms het dak renoveren. Dit noemen we ook wel Dakrenovatie. We laten het oude dakwerk dan gedeeltelijk of geheel liggen. We plaatsen dan een nieuwe dak toplaag bovenop de oude dakbedekking. De kritieke punten zoals de dakranden / daktrimmen en de afvoeren worden geheel vernieuwd en goed aangesloten. De daktrim kan in elke gewenste ral kleur worden uitgevoerd. Daardoor sluit het geheel waterdicht aan bij de rest van uw pand in Hasselt.

Door dakhernieuwing heeft u een goedkoop dak dat weer jaren mee kan! U bespaart immers het uurloon van de dakwerkers voor het slopen en afvoeren, evenals de recyclekosten van de dakbedekking. Uiteraard doen we deze dakwerkzaamheden door geheel Hasselt en alle andere plaatsen in de omgeving van Hasselt

Lichtkoepels Dakvensters, Velux plaatsen in Hasselt

Voor dakvensters en veluxen plaatsen in Hasselt bent u bij dakwerkbedrijf De EPDM-Specialist ook aan het juiste adres. Met een dakvenster maakt u van een donkere ruimte een prettige leefruimte door middel van een opengaand of vast dakvenster, velux of lichtkoepel. De roofingspecialisten van De EPDM-specialist plaatsen in de gehele regio van Hasselt Dakvensters inclusief bijbehorende timmerwerken en schrijnwerken.

Dakisolatiewerken in Hasselt door een vakkundige dakwerker uit Limburg

Wanneer stookkosten erg hoog zijn van uw woning in Hasselt, kan het zijn dat er geen isolatie geplaatst is. Het kan ook zijn dat de geplaatst isolatie onvoldoende is. De dakisolatiespecialisten van Isolatiespecialist; De EPDM-Specialist kunnen u perfect en eerlijk advies geven over het plaatsen van isolatie op uw dak in Hasselt. Soms is het mogelijk oude isolatie te laten zitten en het dak bij te isoleren, zodat het totaal isolatiepakket voldoet aan de isolatienormen van deze tijd.

Neem contact op